Klare for Barnehage 2020. Daglig leder Mette Hellstrøm i Kolåsbakken barnehage i Oslo er sammen med pedagogene Pia Christine von Krogh, Mathias Nøtsund Sagedal, Jens Olav Andersen Grønhaug, Ruth Gurey Tessand, Caroline Iselin Aasheim, Linda Holm Andersen og Ina Storm-Paulsen klare for Barnehage 2020. Ann-Helen Jørgensen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Reiser med alle pedagogene til Barnehage 2020

Daglig leder Mette Hellstrøm i Kolåsbakken barnehage synes programmet til Barnehage 2020 er så bra at hun har meldt på alle pedagogene. Nå ser de frem til to dager med faglig påfyll i Norges varemesse til våren.

­– Hadde jeg visst om programmet litt tidligere, hadde jeg meldt på hele personalgruppen og lagt planleggingsdagene til Barnehage 2020. Men neste års planleggingsdager var allerede bestemt da konferansen ble sluppet, så det får heller bli om to år, sier Mette Hellstrøm.

Earlybird-tilbud! Meld deg på før 1.november og få 2 dagers konferanse for kun 1490 kroner.

Pris etter kampanjen er 1990 kroner per person.

Veldig spennende program

Hun tar med seg åtte pedagoger til Norges varemesse på Lillestrøm og Barnehage 2020 6. og 7. mai, og for Mette var det en ting som gjorde utslaget for at hun meldte på så mange.

– Det er rett og slett et veldig spennende program med mange gode foredragsholdere som er oppdatert på forskning og det som skjer i sektoren. Både Hedvig Montgomery, Ringer i vann, May Britt Drugli og Sonja Kibsgaard er foredrag som vi ser spesielt frem til å høre, sier Hellstrøm og får støtte fra de åtte pedagogene.

– Dette ser vi veldig frem til. Her er det mange gode foredrag å glede seg til, istemmer de.

Overrasket pedagogene

De visste ingen ting om at de skulle få delta på Barnehage 2020 før Mette fortalte dem at de alle var påmeldt. Det satte pedagogene stor pris på.

– Det kom som en hyggelig overraskelse på oss.

For Mette er det viktig at alle i barnehagen jobber godt med kvalitetsheving hele veien. Da er felles kompetanseløft viktig.

– Da er det fint om vi også kan delta på noe sammen slik vi gjør på Barnehage 2020, i stedet for å dra enkeltvis på kurs. Når vi har vært på samme kurset får vi enda bedre diskusjoner og mulighet til å reflektere sammen i etterkant, påpeker hun.

Foredrag ut fra interesser og behov

Mette Hellstrøm ser for seg at hele personalet drar sammen på noen foredrag, mens andre kan de velge mer selv ut fra behov og interesser. Etter endt første kursdag håper hun også at de kan få til noe sosialt sammen, ikke minst for å arbeide seg igjennom inntrykkene de har fått med seg fra konferansen.

– Med et så godt program allerede før alle foredragsholderne er sluppet, så bare vet jeg at dette kommer til å bli bra, avslutter Mette Hellstrøm.

Meld deg på Barnehage 2020 i dag og sikre deg to dager med konferanse til bare 1490 kroner!

Visste du at Barnehage 2020 også har:

• Rabatterte flybilletter med Norwegian
  • Rabatterte hotellpriser både på Lillestrøm og i Oslo

Les mer og benytt deg av tilbudene

Add a Comment