Om oss

Barnehage 2020 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 6. og 7. mai. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i landets kommunale og private barnehager.

Dette er Barnehage 2020:

• Inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere
  • Barnehagerelevante utstillere i egen messedel
  • Motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap
  • For alle som jobber i og med barnehager

Sett sammen ditt eget program
Barnehage 2020 omfatter flere parallelle konferanser som alle har som mål å øke kvaliteten i barnehagen.

Fagmesse med mange utstillere
Barnehage 2020 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren. Selve messen er gratis for alle som vil komme og se. Både i 2012, 2014, 2016 og 2018 ble alle utstillerplassene utsolgt.

Historikk
Arrangementet gikk første gang av stabelen i 2012. Da skapte 2.400 deltakere over to dager, 40 foredragsholdere og 95 utstillere historie på Lillestrøm. Den viktigste møteplassen for oss som jobber i barnehage var et faktum! En stor suksess ble det også da arrangementet ble holdt i 2014, 2016 og 2018.