Passert over 100 påmeldte til Barnehage 2020

Interessen for Barnehage 2020 er stor. Allerede har over hundre deltakere meldt seg på. Av disse er det flere barnehager som deltar med hele personalgruppen.

Barnehage 2020 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 6. og 7. mai. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i landets kommunale og private barnehager og kan by på et svært innholdsrikt program.

Se programmet og meld deg på.

Prisen for to dager på konferanse er bare 1990 kroner per deltaker, men kjøper du billett før 1. november får du konferansebilletten til bare 1490 kroner for to dager.

– Det er gledelig å se at påmeldingen har vært så stor, og spesielt morsomt er det å se at flere barnehager har meldt på store grupper. For dem vil spesielt rabatten på 500 kroner per deltaker bety mye penger spart ved å benytte seg av Early Bird-tilbudet, sier prosjektleder for Barnehage 2020, Anne-Lise Grundstad Meby.

Dette er Barnehage 2020:

• Inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere
  • Messe med barnehagerelevante utstillere
  • Motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap
  • For alle som jobber i og med barnehager

På programmet står store navn som Leo Ajkic, Thomas Giertsen, Hedvig Montgomery, Sonja Kibsgaard og Halvor Haukerud fra Motarbeider.

Deltakerne får mulighet til å sette sammen sitt eget unike program ved å plukke foredrag fra de ulike sesjonene basert på egne og barnehagens interesser.

– Selv om store deler av programmet nå er sluppet, kommer det flere drypp med foredragsholdere i løpet av vinteren. Så her er det med andre ord mye å glede seg til, sier Meby og oppfordrer barnehager til å melde seg på før Early Bird-prisen går ut.

Visste du at Barnehage 2020 også har:

• Rabatterte flybilletter med Norwegian
  • Rabatterte hotellpriser både på Lillestrøm og i Oslo

Les mer og benytt deg av tilbudene