Barnehage 2020 avlyses

På grunn av den pågående koronasmitten i Norge avlyses Barnehage 2020 6. og 7 mai. – Vi beklager sterkt dette overfor alle deltakere, foredragsholdere og utstillere, men liv og helse kommer alltid først, sier administrerende direktør i PBL Anne Lindboe.

Helsemyndighetene i Norge har forbudt all aktivitet som omfatter opptil 500 personer. Forbudet gjelder foreløpig ut april, men ettersom situasjonen er så uavklart for mai, har PBL og Norges Varemesse kommet frem til at det eneste fornuftige i denne situasjonen er å avlyse Barnehage 2020.

– Vi er selvfølgelig veldig lei oss for at situasjonen har blitt slik, men vi håper alle har forståelse for situasjonen. Her må vi alle bidra for å unngå videre spredning av koronaviruset. Liv og helse kommer alltid først og når epidemien har utviklet seg som den har gjort, mener vi det har vært helt nødvendig å treffe disse tiltakene, sier administrerende direktør i PBL, Anne Lindboe.

Vi har ikke rukket å informere direkte til alle som er berørt, men deltakerne på de ulike aktivitetene vil fortløpende bli kontaktet i løpet av de kommende dagene. Har du meldt deg på ett av arrangementene, vil du få praktisk informasjon knyttet til avlysningen i e-post som kommer fra PBL.

Konferansen skulle gå av stabelen 6. og 7. mai og det var allerede mer enn 500 deltakere som hadde meldt seg på Barnehage 2020.

Barnehage 2020 beklager sterkt overfor alle som er berørt av avlysningene.

Add a Comment