– Det er virkelig et løft at barnehagesektoren har fått et slikt arrangement

Publikum elsket Barnehage 2018 og ga toppscore for totalopplevelsen i Norges varemesse for to år siden. Med topp program og dyktige foredragsholdere satser vi på å gjenta suksessen i 2020. Kommer du?

Det er femte gang det arrangeres konferanse og fagmesse på Lillestrøm i regi av PBL. I alle år har barnehagekonferansen i Norges Varemesse fått svært gode tilbakemeldinger fra publikum. Men aldri har deltakerne vært så fornøyd med arrangementet som i 2018. Da fikk konferansen en total tilfredshetsscore på 5,22 av seks mulige.

Meld deg på før 1.november og få 2 dagers konferanse for kun 1490 kroner. Pris etter kampanjen er 1990 kroner per person.

– Høyt faglig nivå

Tilbakemeldingene fra publikum var svært gode. Her er noe av det deltakerne trakk frem i evalueringen for to år siden:

"Sitter igjen med mer enn jeg forventet på forhånd - bra! Alle de sterke fortellingene gjør noe både med følelsene og profesjonen - takk!"

"Godt gjennomført konferanse, med mange gode forelesere. Dyktig konferansier, Trude Teige gjorde en flott jobb med å lede oss gjennom konferansen."

"Et flott sted for faglig input."

"Imponert over høyt faglig nivå på foredragene, og svært god variasjon."

"Fantastisk arrangement alt i alt. Det er virkelig et løft at barnehagesektoren har fått et slikt arrangement. Gleder oss til neste gang!"

Drar med hele personalgruppen

– De mange gode tilbakemeldingene for to år siden er gøy å lese. Samtidig gir det oss en ekstra viktig oppgave med å lage en like god, om ikke enda bedre konferanse og fagmesse i 2020. Og det lover vi at vi skal gjøre alt for å få til, sier prosjektleder Anne-Lise Grundstad Meby.

Hun kan fortelle at Trude Teige også i 2020 er booket som konferansier, og skal lose deltakerne igjennom den to dager lange konferansen.

Blant tilbakemeldingene fra 2018 var det flere som var så imponert over arrangementet at de ville ha med seg hele personalet til neste konferanse. Det kom frem i evalueringen hvor deltakerne blant annet skrev:

"Kommer tilbake neste gang med alle ansatte i barnehagen!"

"Det var min første gang på Barnehagekonferansen. Jeg vurderer neste gang å ta med hele personalgruppen!"

Til nå har over 100 deltakere meldt seg på, og flere barnehager har ifølge Anne-Lise Grundstad Meby meldt på hele personalgruppen.

– Dersom barnehagene benytter seg av early bird-prisen på bare 1490 kroner per person før 1. november kan det være mye penger å spare.

Konferansen er satt opp med totalt åtte foredrag per dag. Her kan du som deltaker velge mellom ulike foredrag slik at du får satt sammen din egen konferansemeny ut fra interesser og barnehagens behov.

I tillegg til i alt 12 valgfrie foredrag består Barnehage 2020 også av fire fellesforedrag på hovedscenen. Thomas Giertsen åpner det hele onsdag 6. mai, mens Hedvig Montgomery avslutter konferansens første dag i plenum. Tirsdag morgen er det Halvor Haukerud og motarbeider med sitt foredrag «Ny dag, nye nederlag» som skal riste løs lattermusklene på storscenen, mens Leo Ajkic får æren av å avslutte på hovedscenen torsdag ettermiddag.

Populær messe

Barnehage 2020 består også av en stor messe for deg som jobber i eller med barnehager. I messeområdet vil du finne inspirasjon fra et mangfold av leverandører. Også på messeområdet var deltakerne godt fornøyd med utstillingene og de mange gode tilbudene for to år siden.

"Meget bra messe med bra utstillere og mange bra foredragsholdere. Håper det blir ny messe om 2 år."

"Kjempeflott opplegg, dette er 3. gang jeg deltar. Fantastisk at det er en slik kombinert fag og salgsmesse for barnehagefolk."

Meld deg på Barnehage 2020 i dag og sikre deg to dager med konferanse til bare 1490 kroner!

Visste du at Barnehage 2020 også har:

• Rabatterte flybilletter med Norwegian
  • Rabatterte hotellpriser både på Lillestrøm og i Oslo

Les mer og benytt deg av tilbudene