Nå kan du melde deg på Barnehage 2018!

6. og 7. juni arrangerer PBL og KS konferansen Barnehage 2018. For bare 990 kroner (!) får du to stappfulle dager med interessante og lærerike foredrag. 

Det er fjerde gang PBL og KS arrangerer denne konferansen og fagmessen på Norges Varemesse i Lillestrøm. 
Og i år er det billigere enn noen gang tidligere å delta:  
Denne gang koster konferansen kun 990 kroner (ekskl. mva.) per deltaker. 

Det inkluderer to dager på konferanse med en lang rekke foredrag, samt tilgang til en messedel med mange spennende utstillere. 

Dette er Barnehage 2018: 

  • 25 foredragsholdere
  • 100 utstillere i egen messedel
  • Motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap
  • For alle som jobber i og med barnehager

PBL og KS jobber for tiden med å spikre programmet for konferansen. Mange spennende navn er i ferd med å komme på plass. 

Navn på foredragsholdere vil fortløpende bli kunngjort på www.barnehage2018.no, våre facebooksider og i kanalene til PBL og KS. 

Meld deg på her. 

– Ved å redusere prisen håper vi at enda flere får anledning til å oppleve konferansen med mange gode foredragsholderne. I tillegg skal vi i messedelen vise frem mangfoldet av produkter og verktøy for barnehagesektoren, sier prosjektleder for Barnehage 2018 i PBL, Ole Reidar Sollund.

Les også: Gratis inngang til messehallen på Barnehage 2018

Denne gangen vil ikke lunsj være inkludert i billetten. 
– Norges Varemesse har selv flere restauranter inne i messeområdet som har en rikholdig meny. Da kan deltakerne selv velge hva de vil spise, noe vi tror vil være et pluss, sier han. 

PBL og KS er også denne gang sammen om arrangementet, som er et tilbud til alle ansatte i landets 6.000 private og kommunale barnehager. Til sammen skal om lag 25 foredragsholdere stå på de ulike scenene under Barnehage 2018.
Sammen er PBL og KS i full gang med å sette sammen programmet. Mange av foredragene vil kretse omkring temaet «Hvordan skape gode barnehager for alle barn?». 

– Årets program har stort fokus på verdibaserte temaer.  Alle barn er forskjellige og alle barn skal ha det bra i barnehagen, sier Kari Vold Jensen som er leder av programkomiteen.

Blant temaene blir mobbing, hjerneforskning, utviklingspsykologi og relasjoner. 

Del siden på: