Anja Hammerseng-Edin kommer til Barnehage 2018

Tidligere landslagsspiller i håndball, Anja Hammerseng-Edin, kommer til Barnehage 2018 med sitt populære foredrag Fearless. 

Den pensjonerte håndballstjernen som sammen med kona Gro Hammerseng-Edin la opp etter fjorårets sesong, erstatter Kaja Nordengen, som dessverre har måtte avlyse med sitt foredrag «hjernen er stjernen».
– Men vi har fått en fantastisk erstatter i Anja Hammerseng-Edin. Hun er en meget populær foredragsholder og vil være en stor inspirasjon for deltakerne til å se muligheter i stedet for begrensninger, sier programansvarlig Kari Vold Jensen! 

Bli mer fryktløs
Konferansen Barnehage 2018 arrangeres i Norges varemesse på Lillestrøm 6. og 7. juni. Hammerseng-Edin kommer med sitt populære foredrag Fearless, hvor målet er å få deltakerne til å slutte å bekymre seg for alt som kan skje – de såkalte hvisvasserne som Anja selv omtaler dem som vasser i «hvis» Og, enda verre, i «hva hvis»? 

Anja Hammerseng-Edin vil at du skal slutte å tenke på alt som kan gå galt og heller se muligheter i stede for å bekymre deg. Fra scenen leverer hun teknikker som du enkelt kan ta i bruk før, under og etter en prestasjon for å stå bedre rustet i det du ønsker å levere. 

Verdens første mentale treningssenter
Anja Hammerseng-Edin er utdannet lærer, men oppdaget tidlig at lærerrollen ikke var noe for henne noe som ble forløperen til etableringen av firmaet Fearless Mind. 
– Veien var satt, men jeg var ikke tilfreds med retningen. Jeg ønsket noe annet. Noe som inspirerte meg enda mer. Frykten bremset det. Jeg var jo nyutdannet. Klart jeg skulle begynne som lærer, forteller hun til hun til nettsiden Fearless Mind. 
I jobben la hun merke til at det var flere rundt henne som bar på ulike frykter som kolleger som fryktet tidsklemma og den naturlige aldringsprosessen, elever som fryktet for ikke å være god nok, ikke være pen nok eller tynn nok. 
– Midt oppi dette stod jeg. Som lærer, samtidig som gløden for jobben sakte forsvant. Jeg tok et valg. Frykt skulle ikke lenger styre meg, forteller Anja Hammerseng-Edin om bakgrunnen for etableringen av verdens første mentale treningssenter.

Underholdende foredrag
I sitt «Fearless»-foredrag byr Anja på seg selv og sine erfaringer, og sørger for at publikum virkelig kan kjenne seg igjen i sin egen hverdag. Basert på egne erfaringer fra håndball og næringsliv byr hun på helt konkrete teknikker for at du og dine medarbeidere skal virke på sitt beste når det virkelig gjelder! Anjas mål er å lære bort på en underholdende måte, så her er enda en god grunn til å glede seg til to fantastiske konferansedager på Barnehage 2018. 

Meld deg på Barnehage 2018 i dag

Del siden på: